Politica de confidentialitate

     Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre, gtravel.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri Gtravel.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.
 
    Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de gtravel.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor gtravel.ro.

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Genovesse Activ ( Genovesse Travel ) va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Genovesse Activ a serviciilor pe internet.

Ce sunt datele cu caracter personal?

„Date personale” înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

Date personale sensibile

"Date personale sensibile" sunt informații despre un individ care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind sănătatea sau informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații personale sensibile de la persoane fizice și trebuie să nu ne trimiteți informații personale delicate.

Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat informații personale sensibile, veți fi considerat că ne-ați dat în mod explicit consimțământul să procesăm informațiile personale sensibile în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor. Vom folosi și procesa informațiile dvs. personale cu caracter sensibil în scopul ștergerii acestora.]

Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?

“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

 
Durata stocarii datelor dvs.

    Aceasta sectiune stabileste cat timp pastram datele colectate. Am stabilit perioade de pastrare specifice acolo unde este posibil. In cazul in care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de pastrare a datelor.

 
Perioade :

Log-uri de server: pastram informatii log-urile serverului pentru o perioada de 6 luni.
Informatii privind cererile plasate: atunci cand plasati o cerere pentru servicii turistice, pastram aceste informatii timp de sase ani de la incheierea exercitiului financiar in care ati plasat cererea, in conformitate cu obligatia noastra legala de a pastra inregistrari in scopuri fiscale.

    Corespondenta: atunci cand faceti o cerere sau ne contactati din orice motiv, fie prin e-mail sau sau telefonic, vom pastra informatiile dvs. atata timp cat este necesar, maxim 6 luni sau pana la solicitarea dumneavoastra expresa de a va sterge datele, ce va fi aplicata in mod coroborat cu obligatiile legale stabilite in sarcina noastra.

 
Criterii pentru stabilirea perioadelor de pastrare

    In orice alte circumstante, va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

- scopul si utilizarea informatiilor dvs. atat in prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor );
- daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dvs. (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);
- daca avem orice temei pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dvs.);
- daca avem un interes legitim pentru a continua prelucrarea datelor dvs.;
- nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor.

 
Confidentialitatea minorilor

    Prelucram date ale persoanelor cu varsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantului legal, pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.


Cum colectăm sau obținem informații despre dvs.:

 

 - Când furnizați datele respective (ex: prin contactarea noastră, prin trimiterea cererilor de oferta/rezervare din paginile de oferta)
 
 - Când accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor.
 
 - Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa email, informatii din cookie-uri (tipul de dispozitiv utilizat, navigator web, modul in care ati accesat site-ul nostru (ce pagini ati accesat), locatia geografica de la care ati accesat website-ul nostru (bazata pe adresa IP).
 
 - Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta si pentru a procesa cererile de oferta/rezervare pe care le plasati pe site-ul nostru, pentru a imbunatati experienta utilizatorului, pentru a crea campanii publicitare bazate pe interesul manifestat de Dvs fata de anumite sectiuni ale site-ului nostru. Adresa de email furnizata in formularul de cerere nu va fi folosita pentru a va trimite newsletter.
 
Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: in cazul in care va dati acordul pentru o rezervare ferma si incheierea unui Contract de servicii turistice, datele Dvs sunt furnizate catre terti, pentru a se putea realiza rezervarea (hoteluri, companii aeriene, tour-operatori, companii de asigurari). Datele personale inscrise pe documentele fiscale sunt prelucrate de terti (firma contabilitate) in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale legale.
 
 - Datele utilizatorilor NU sunt vândute către părți terțe (în alte cazuri în afară de vânzarea sau cumpararea afacerii/companiei): 
 
 - Cât timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar, în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile), pe o perioada de pana la 6 ani.
 
 - Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: utilizarea tehnologiei SSL pe website-ul nostru, stocarea datelor Dvs in sistem cloud (servere securizate, in cadrul Uniunii Europene sau in state adecvate), limitarea accesului la datele Dvs (accesul in sistemele de stocare virtuale se face doar pe baza de user si parola, iar agentii care va prelucreaza datele personale nu au acces la descarcarea bazei de date, accesul in cadrul arhivei fizice se face doar in prezenta unei persoane autorizate din cadrul firmei). Datele dvs nu sunt stocate pe suport hardware in cadrul agentiilor (ex computere, stick-uri USB, hard disk-uri externe).
 
 - Folosirea de cookie-uri: website-ul nostru foloseste cookie-uri esentiale, functionale.
 
 - Transferarea datelor dvs. personale în afara Spațiului Economic European: vă vom transfera datele personale în afara Spațiului Economic European doar dacă suntem obligați să facem acest lucru (daca rezervarea Dvs are ca destinatie o tara in afara Spatiului Economic European. Refuzul acestui transfer din partea Dvs face imposibila procesarea rezervarii.)
 
Drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. personale

 - aveti dreptul de a accesa datele dvs. și a primi informații despre utilizarea acestora
 - aveți dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor
 - aveti dreptul de a cere ștergerea datelor
 - aveti dreptul de a restricționa utilizarea datelor
 - aveti dreptul de a primi datele într-un format portabil
 - aveti dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs.
 - aveti dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs.
 - aveti dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere
 - Informații personale senzitive: noi nu colectăm ceea ce este denumit în mod obișnuit "date personale sensibile".
 - Pentru mai multe informații, consultați secțiunea principală intitulată "Informații personale sensibile”.

Contact

021 330 0282

Daniel : 0723 945 886
daniel@gtravel.ro

Laura : 0767 561 257
laura@gtravel.ro

Last Minute

7 nopti - Transport Avion - Taxe aeroport incluse

Vezi toate Ofertele

Oferte Turcia - Antalya

7 nopti - Transport Avion - Taxe aeroport incluse

Vezi toate Ofertele

Oferte Egipt - Hurghada

7 nopti - Transport Avion - Taxe aeroport incluse

Vezi toate Ofertele

Oferte Grecia - Insula Creta

7 nopti - Transport Avion - Taxe aeroport incluse

Vezi toate Ofertele

Genovesse Travel

Str. Constantin Radulescu Motru Nr. 14 bl. 27 A
Bucuresti, Romania
021 330 0282
office@gtravel.ro

© 2006 - 2020 SC Genovesse Activ Srl - Toate Drepturile rezervate ®
Inregistrare ca operator de date cu, caracter personal nr. 21299
Utilizand acest site inseamna ca sunteti de acord cu Termeni si Conditii de utilizare.
Politica De Confidentialitate